Kraken myöntää 150 000 dollaria BTC: nä avoimen lähdekoodin maksuprosessorille, BTCPayKraken vaihto

San Franciscossa sijaitseva salausvaluuttavaihto Kraken on toistanut sitoutuneensa tukemaan Bitcoin-verkon jatkuvaa kehittämistä ja ilmoittanut tällä viikolla myöntäneensä 150 000 dollaria BTCPay Serverille, avoimen lähdekoodin Bitcoin-maksuprosessorille.

Coinfomanian kanssa jaetun lehdistötiedotteen mukaan Bitcoinissa BTCPay Serverille maksettu uusi lahjoitus vastaa Krakenin tunnustamaa mikro-, pienten ja keskisuurten yritysten päivää 26. kesäkuuta.

Se merkitsee myös pörssin uutta siirtymistä tukemaan BTCPay Server -teknologian käyttöönottoa. Kraken on jo sisällyttänyt BTCPay:

n kauppapääteensä Cryptowatchiin , jotta käyttäjät voivat maksaa palvelusta Bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla.

Krakenin Bitcoin Future strategi Pierre Rochard kommentoi viimeisintä apurahaa, ja tunnisti BTCPayn ainutlaatuisen ehdotuksen tehdä kauppiaille suunnatusta bitcoin-maksusta todellisuutta. Hän sanoi tiedotteessa:

BTCPayn ansiosta yrityksillä on täysi vapaus käyttää kätevästi turvallista digitaalista kassajärjestelmää, nimeltään Bitcoin

Bitcoinin hyväksyminen maksuksi voi olla tuotteesi, viimeisen mahdollisen maksujärjestelmäsi tai vain yhden monista kassavaihtoehdoista keskeinen piirre. Joka tapauksessa on todennäköistä, että BTCPay on kustannustehokkain ratkaisu tarpeitasi varten, ja olen innoissani nähdessäni Krakenin osallistumisen tämän projektin jatkuvaan menestykseen.

Mikro-, pienten ja keskisuurten yrityspäivien yhteydessä Kraken järjestää myös ilmaisen verkkoseminaarin, jossa tuodaan esille Bitcoin-maksujen edut ja kuinka kauppiaat voivat hyväksyä ne tavalla, joka tarjoaa todellisen rahavapauden.

Samaan aikaan viimeisin apuraha jatkaa runsasta lahjoituskierrosta BTCPay Serverille. Projekti sai viime vuonna 100 000 dollaria Jack Dorsey Square Cryptolta. Maaliskuussa ihmisoikeussäätiö (HRF) otti myös käyttöön BTCPay Serverin keinona vastaanottaa Bitcoin-lahjoituksia.